Over Ons

Wij zijn David en Reinier, tweelingbroers met een passie voor film. Toen we 12 jaar oud waren gingen wij al, gewapend met onze eigen camera, samen op pad om films te maken. Dit groeide al snel uit tot een hobby waar we al onze tijd in staken. Wat we later wilden worden was dan ook al vroeg duidelijk: filmmakers. Inmiddels is het 12 jaar later en is er veel veranderd, maar onze droom is hetzelfde gebleven. En die zijn we volop aan het verwezenlijken. De afgelopen jaren hebben we zeer veel ervaring opgedaan door de meest uiteenlopende video’s te maken. Daarbij hebben we ons allebei in verschillende vaardigheden gespecialiseerd, waardoor we elkaar perfect aanvullen en samen veel meer kunnen dan voor één persoon mogelijk zou zijn. Dankzij dat weten we elk idee uit te werken tot een prachtige film.

DAVID

David is na het behalen van zijn VWO diploma gaan studeren aan de Koninklijke academie voor Schone Kunsten te Gent. Als snel vond hij echter dat hij daar te weinig aan het echte filmen toe kwam en besloot hij dat een meer praktische aanpak beter bij hem paste. Naast o.a. te werken als cameraman voor ‘The Dutch and Famous’ en als licht-assistent bij een RTL5 serie is hij in 2012 officieel met DAREbrothers gestart. Zo heeft hij verschillende kanten van het werkveld ontdekt en ontzettend veel ervaring in het maken van films in opdracht opgedaan. Inmiddels runt hij DAREbrothers full-time, waar hij gespecialiseerd is in camerawerk, productie en beeldmontage.

REINIER

Reinier is na het Cum-Laude behalen van zijn VWO diploma ook gaan studeren aan de Koninklijke academie voor Schone Kunsten te Gent en heeft daar zijn bachelor -en master of arts in film gehaald. Aan het KASK heeft Reinier geleerd verhalen te vertellen met een boodschap. Zijn passie ligt dan ook bij het vertellen van zijn eigen verhalen en deze op het grote doek vertonen. De vaardigheden die hij hiervoor heeft geleerd past hij ook toe bij films in opdracht. Hij is gespecialiseerd in scenarioschrijven en regie en heeft zichzelf verschillende animatietechnieken aangeleerd.