Muziekvideo’s

Muziek is één van de mooiste dingen van het leven. Bewegende beelden kunnen daar een dimensie aan toevoegen en het nog beter tot uitdrukking laten komen. Daarom helpen we je graag met een muziekvideo. Dat kan een band zijn die op een creatieve manier in beeld wordt gebracht, maar er kunnen bijvoorbeeld ook verhaallijnen in ontvouwen of abstracte visuals in voorkomen. In videoclips is alles mogelijk. Wij kunnen meedenken over originele concepten die passen bij het nummer en jou als artiest.
Natuurlijk werken we ook buiten muziekvideo’s graag samen met muziekanten, zoals voor aftermovies, promo’s of vj-visuals voor tijdens optredens. Zie voor concert -en festivalregistraties onze livestream pagina.

Raak de juiste snaar

1. Briefing

Eerst horen we graag je initiële ideeën voor de videoclip, wat je wilt uitstralen, wat de doelgroep is en waar hij wordt vertoond. Uiteraard luisteren we ook graag naar de muziek waar het om draait. Dit kan zo simpel zijn als een e-mailen of (video)bellen, maar soms is het ook goed om af te spreken.

2. Concept/scenario schrijven en goedkeuren

Alle ideeën werken we vervolgens uit op een filmische en aantrekkelijke manier die past bij je wensen. Vaak schrijven we daarvoor een script uit. Soms is een concept voldoende.
Dit leggen we voor aan jou. Als iedereen er tevreden over is gaan we verder.

3. Voorbereiding

Voordat we aan de slag kunnen, checken we of alles en iedereen op de draaidag aanwezig is en of er een haalbare planning is. Eventueel huren we extra filmapparatuur, crew, cast en rekwisieten.

4. Filmen

Het filmen vormt de kern van  het proces. Op de draaidagen worden alle benodigde beelden en geluiden opgenomen. Dit doen we met oog voor detail. Dus we zorgen dat iedereen er goed opstaat en mooi is belicht.  En als dat nodig is, doen we een take opnieuw.

5. Post-productie

Vervolgens monteren we de film tot een pakkend geheel. Ook worden hier soms animaties en visual effects toegevoegd.

6. Revisie

Wanneer de eerste montage af is, leggen we die aan jou voor, zodat je daar feedback op kunt geven en de film geheel naar wens kan worden afgerond. Het aantal revisierondes wordt altijd in de offerte vastgelegd. Standaard is dat er één.

7. Oplevering

Als je film is afgerond sturen we je direct het videobestand, zodat je die kunt uploaden of presenteren en je meteen impact kunt maken.

Hoe gaan we te werk?