Bedrijfsfilms

Jouw visie, unique selling points of werkwijze overbrengen? Een bedrijfsfilm doet dat aantrekkelijk, duidelijk en efficiënt. Laat jouw bedrijf of product van de beste kant zien aan klanten, collega’s of prospects.

Vaak is een bedrijfsfilm een korte, krachtige promo, maar er zijn allerlei vormen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan reclames, social media uitingen, instructiefilms, interne communicatie, testimonials, documentaires of branded content (een speelfilm waaraan jouw merk is verbonden). Met onze creativiteit en jarenlange ervaring helpen we je graag verder. Door een persoonlijke aanpak komen we samen tot een concept dat jouw bedrijf perfect in beeld brengt.

Jouw bedrijf in de hoofdrol

1. Briefing

Elke opdracht begint met een gesprek, zodat wij een idee krijgen van je initiële ideeën voor de video, wat ermee bereikt moet worden, wat de doelgroep is en waar hij wordt vertoond. Dit kan zo simpel zijn als een e-mailen of (video)bellen, maar soms is het ook goed om af te spreken.

2. Concept/scenario schrijven en goedkeuren

Alle ideeën werken we vervolgens uit op een filmische en aantrekkelijke manier die past bij je wensen. Vaak schrijven we daarvoor een script uit. Soms is een concept voldoende.

Dit leggen we voor aan jou. Als iedereen er tevreden over is gaan we verder.

3. Voorbereiding

Voordat we aan de slag kunnen, checken we of alles en iedereen op de draaidag aanwezig is en of er een haalbare planning is. Eventueel huren we extra filmapparatuur, crew, cast en rekwisieten.

4. Filmen

Het filmen vormt de kern van  het proces. Op de draaidagen worden alle benodigde beelden en geluiden opgenomen. Dit doen we met oog voor detail. Dus we zorgen dat iedereen er goed opstaat en mooi is belicht.  En als dat nodig is, doen we een take opnieuw. Hier laten we jouw bedrijf stralen.

5. Post-productie

Vervolgens monteren we de film tot een pakkend geheel. Ook worden hier vaak muziek, voice-overs en motion graphics toegevoegd.

6. Revisie

Wanneer de eerste montage af is, leggen we die aan jou voor, zodat je daar feedback op kunt geven en de film geheel naar wens kan worden afgerond. Het aantal revisierondes wordt altijd in de offerte vastgelegd. Standaard is dat er één.

7. Oplevering

Als je film is afgerond sturen we je direct het videobestand, zodat je die kunt uploaden of presenteren en je meteen impact kunt maken.

Hoe gaan we te werk?