Bedrijfsfilm laten maken

Laat ons jouw professionele bedrijfsfilm maken

Bij DAREbrothers zijn we gespecialiseerd in video- en animatieproducties. Wij kunnen voor jou een professionele bedrijfsfilm maken en daar desgewenst deze twee technieken in combineren. Voor veel doeleinden is video het meest geschikte medium. Het leent zich goed voor boodschappen met een persoonlijk tintje, zoals een kijkje achter de schermen in je bedrijf, het voorstellen van het team en veel verschillende soorten reclame. Een animatiefilm laten maken is meer geschikt voor gebruiksaanwijzingen, het uitleggen van je werkwijze of bedrijfsconcept, of om veel informatie op een beknopte wijze over te brengen. Wanneer je bij ons een bedrijfsfilm laat maken, denken we op creatieve wijze met je mee, en kiezen we in overleg het juiste medium (of een combinatie daarvan).

Bedrijfsfilm maken

Bedrijfsfilm laten maken op locatie

Vrijwel alle videoproducties die wij maken filmen we op locatie. We kunnen bijvoorbeeld een bedrijfsfilm laten maken in jouw magazijn, op kantoor of in je werkplaats. We zijn in te huren voor een videoproductie in Nijmegen (waar we gevestigd zitten), maar zijn ook in andere delen van het land in te schakelen. Bij DAREbrothers hebben we veel ervaring met filmen op locatie, en nemen we altijd de beste apparatuur mee. Laat ons een paar dagen meelopen in jouw bedrijf om het proces te filmen, of laat ons aan de hand van een script een videocommercial filmen. Onze diensten zijn erg breed in te zetten, zoals je kunt zien aan ons portfolio. We hebben reeds met veel verschillende klanten gewerkt, en zien het als een uitdaging om elke keer weer met iets origineels te komen. We werken dan ook graag met uiteenlopende animaties in After Effects, en vullen dit waar nodig aan met simpele 3D animaties en analoge technieken.

Over onze werkwijze

Of je bij ons nu een animatie, een bedrijfsfilm of een livestream laat maken, onze werkwijze is altijd zeer persoonlijk en transparant. We zetten eerst alle wensen en eisen op papier, en schrijven aan de hand daarvan een script. Pas wanneer iedereen daarmee akkoord is gaan we de draaidag (of draaidagen) inplannen of starten we met het vormgeven van de animaties. Gedurende het productieproces krijg je geregeld updates zodat je precies weet hoe het project ervoor staat.

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op via info@darebrothers.com of 06-449 552 15. We vertellen je dan alles over de mogelijkheden en hoe we voor jou een bedrijfsfilm kunnen laten maken.