Animatiefilm laten maken

Een animatiefilm laten maken door DAREbrothers

Wil jij graag een animatiefilm laten maken voor jouw bedrijf? Bij DAREbrothers ben je aan het juiste adres. Wij hebben reeds jarenlange ervaring met het maken van animatiefilms en maken ze voor allerlei verschillende doeleinden. Het leuke aan het maken van animaties is dat je er oneindig veel creativiteit in kwijt kunt. Naast het beheersen van de technische kant van het creëren van animaties ligt onze kracht dan ook in het vinden van creatieve oplossingen. Daardoor kun je ons een animatiefilm laten maken die niet alleen de boodschap helder overbrengt, maar tevens zeer vermakelijk is om naar te kijken. Wij weten hoe we jouw doelgroep aanspreken, en vertalen dat naar een toegankelijk, esthetisch aantrekkelijk verhaal dat de aandacht trekt.

Animatiefilm laten maken

Animatiefilm laten maken inclusief voice-over

Wat onze animaties betreft leveren we deze kant en klaar af bij onze klanten. Dat wil zeggen inclusief eventuele achtergrondmuziek en voice-over. We zorgen dat alle beelden vloeiend in elkaar overlopen en dat er een logisch, samenhangend verhaal ontstaat. Zelfs als jij zelf nog niet goed weet hoe je een boodschap visueel kunt overbrengen staan wij voor je klaar. Door onze ruime ervaring met het schrijven van scripts en het bedenken van concepten voor bedrijfsfilms -en animaties weten wij precies hoe je dat doet. Je kunt ons dus een animatiefilm laten maken waarbij wij het gehele project van A tot Z uit handen nemen.

Kies je voor een animatie of bedrijfsfilm

Als je graag een ingewikkelde boodschap op een vermakelijke manier wilt overbrengen zijn video en film daar perfect voor. Wij bieden je daarin het beste van twee werelden. Je kunt ons namelijk een animatiefilm laten maken, maar we kunnen ook een videoproductie in Nijmegen of waar jij maar wilt verzorgen. We beschikken naast de technische kennis van animaties namelijk ook over sterke video skills en de beste filmapparatuur. We kunnen op locatie komen filmen (zowel met als zonder script) en alle beelden zodanig monteren dat er een interessant geheel ontstaat. Een bedrijfsfilm maken is erg geschikt voor bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen, een reclameboodschap of om je klanten over jouw visie en concept te vertellen. Ook productvideo’s zijn mogelijk. Daarmee geef je de klant op een toegankelijke manier veel informatie over een product en wat de toegevoegde waarde ervan is.

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op, dan plannen we een geheel vrijblijvend informatief gesprek in. Onder het genot van een kop koffie vertellen we je of je beter een bedrijfsvideo of een animatiefilm kunt laten maken (of een combinatie daarvan), en wat wij daarin voor je kunnen betekenen.